انتخاب زبان
برگزار کنندگان
آدرس محل برگزاري همايش

20191001_104144


ورود به سيستم


 


 ارسال مجدد ایمیل تایید؟
 فراموشی رمز ورود
 کاربر جدید ؟ ثبت نام

تا شروع همايش
second
minute
hour
Day

   

پروفسور محمد قوامي

آقاي دکتر محمد قوامي پروفسور مهندسي مخابرات و بنيانگذار و مدير مرکز پژوهش‌هاي مهندسي پزشکي و مخابرات دانشگاه South Bank لندن مي‌باشند. ايشان در توسعه تخصص بين رشته‌اي مهندسي پزشکي و مخابرات بسيار موفق بوده‌اند. تخصص ايشان در زمينه فناوري پهناي باند فوق وسيع، آنتن‌هاي هوشمند و تطبيقي، شبکه‌هاي حسگر بي‌سيم و سيستم‌هاي مخابرات براي کاربردهاي مرتبط با مراقبت‌هاي سلامتي مي‌باشد. آقاي پروفسور محمد قوامي بيش از ۱۵۰ مقاله، دو کتاب با عنوان‌هاي Ultra Wideband Signals and Systems” و “Adaptive Antenna Systems” و سه ثبت اختراع در آمريکا در زمينه‌هاي سيستم‌هاي داراي پهناي باند فوق وسيع، آنتن‌هاي تطبيقي، و کاربردهاي فناوري‌هاي بي‌سيم و پايش سلامتي از راه دور مي‌باشند. ايشان مفتخر به دريافت جايزه ارزشمند فناوريهاي‌ انجمن اطلاعات اروپا در سال ۲۰۰۵ مي‌باشند. ايشان همچنين دو جايزه اختراع از طرف شرکت Sony دريافت کرده‌اند. ايشان سردبير مهمان برخي از شماره‌هاي خاص مجله IEE Proceedings Communications بوده‌اند.

دکتر کسري حقيقي

مديرعامل شرکت Uniquesec سوئد

پروفسور مجتبي محدث

آقاي دکتر مجتبي محدث يکي از مهندسين برجسته رشته برق با ۲۵ سال تجربه در فعاليت‌هاي گوناگون شامل تدريس و پژوهش در دانشگاه و مشاوره مهندسي در سطح بين المللي با تمرکز بر HVDC و تجهيزات FACT مي‌باشند. ايشان مدرک کارشناسي و کارشناسي ارشد خود را از دانشگاه فردوسي مشهد و مدرک دکتري خود را از دانشگاه منيتوبا دريافت کرده‌اند.

ايشان پس از هفت سال فعاليت اکادميک در دانشگاه و پنج سال تجربه علمي و عملي در شرکت مشاوره مهندسي برندت، شرکت مشاوره مهندسي (TGS( Trans Grid Solution را در سال ۱۳۸۱ تاسيس کردند.

آقاي دکتر مجتبي محدث در پروژه‌هاي HVDC و FACT بسياري نظير امکان‌سنجي‌، تهيه مشخصات فني و برگزاري مناقصه مشارکت داشته‌اند. تخصص اصلي ايشان طراحي و پياده‌سازي سيستم‌هاي کنترل پروژه‌هاي HVDC و FACT و شبيه‌سازي سيستم‌هاي قدرت به ويژه در زمينه مدلسازي گذراهاي الکترومغناطيسي مي‌باشد. ايشان به صورت فعال باInternational Council on Large Electric Systems)CIGRE( همکاري مي‌کنند و راهبري گروه کاري B4.71 با عنواندستورالعمل هماهنگي عايقي ايستگاه‌هاي VSC HVDCرا بر عهده دارند.

پروفسور حسين برسي

آقاي پروفسور حسين برسي مدارک کارشناسي ارشد، دکتري و پسا دکتراي خود را در زمينه مهندسي فشارقوي از دانشگاه هانوور آلمان دريافت کرده‌اند. ايشان عضو هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد (۱۳۵۷-۱۳۶۶) و اولين رئيس دانشکده مهندسي اين دانشگاه (۱۳۵۹-۱۳۶۱) بوده‌اند. آقاي پروفسور برسي مشاور علمي وزير نيرو کشور ايران در سالهاي ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۴ بوده‌اند. ايشان شرکت رضا ترانس را در مشهد بنيانگذاري نموده و تا سال ۱۳۶۵ مدير فني اين شرکت بوده‌اند.

آقاي پروفسور در سال ۱۳۶۵ به عنوان عضو هيات علمي به دانشگاه هانوور آلمان پيوستند و در سال‌هاي ۱۳۶۶ تا ۱۳۹۴ مدير آموزشي انستيتو شرينگ اين دانشگاه بوده‌اند. ايشان از سال ۱۳۹۴ مدير شرکت DESK مي‌باشند.

آقاي پروفسور برسي نويسنده بيش از ۳۵۰ مقاله و سه کتاب علمي در زمينه فشار قوي مي‌باشند. ايشان افتخار ثبت بيش از ۳۰ حق اختراع در زمينه فناوري‌هاي فشار قوي را دارا مي‌باشند. ايشان عضو VDE بوده و با کميته‌هاي مختلف CIGRE براي استانداردسازي همکاري نموده‌اند. ايشان همچنين سازمان دهنده علمي و رئيس علمي چندين همايش مي‌باشند. براي مثال ميتوان به کنفرانس “Transformer Life Management” که بيش از ده سال پيش شروع به کار کرده است و کنفرانس ‌

“Epoxy and Polyurethane Resins in Electrical and Electronic Engineering,” که بيش از سي سال رياست آن را بر عهده داشته‌اند، اشاره نمود. همچنين ايشان به عنوان متخصص روي مسائل ترانسفورمرها، ژنراتورها، بوشينگ‌ها، و کابل‌هاي مختلف در سراسر دنيا کار کرده‌اند. بعلاوه ايشان در کشورهاي مختلف نظير آمريکا، مالزي، کلمبيا و کشورهاي مختلف اروپايي به عنوان متخصص تحليل خرابي ترانسفورمرهاي بزرگ کارکرده و تحليل خرابي ترانسفورمرهاي زيادي را بر عهده داشته‌اند.


آمار بازديد کنندگان

تعداد کل بازدید: 64737
تعداد کاربران آنلاین: 1



  تعداد بازدید کنندگان :64737
©2016 Ferdowsi University of Mashhad.